Fasti Online Home | Switch To Fasti Archaeological Conservation | Survey
logo

Excavation

 • Vendbanimi prehistorik i Korishes
 • Korishe
 •  

  Tools

  Credits

  • The Italian Database is the result of a collaboration between:

   MIBAC (Ministero per i Beni e le Attività Culturali - Direzione Generale per i Beni Archeologici),

   ICCD (Istituto Centrale per il Catalogo e la Documentazione) and

   AIAC (Associazione Internazionale di Archeologia Classica).

  • AIAC_logo logo

  Monuments

  Periods

  • No period data has been added yet

  Season

   • Ne periudhen 27 qershor-13 korrik 2006, ne vendbanimin prehistorik te Korishes u krye nje germim shpetimi. Ky vendbanim ishte survejuar ne vitin 2002 ku qe kryer edhe nje germim sondazhi i vogel. Vendbanimi shtrihet ne nje siperfaqe prej 0.8-1 ha, dhe ka l... Read More
  • 3300 BC
  • 2200 BC
  • 1200 BC